Domov  » ☆ Orožje ☆  » Kratkocevno orožje  » Pištole  »Oglas #9856
919€

WALTHER PDP COMPACT TG 4"

Zadetki: 803
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Znamka: Walther
Kaliber- pištola: 9 mm Luger (9x19)
Proženje: SA
Kapaciteta nabojnika: 15
Država: Slovenija
Polavtomatska pištola Walther PDP Compact Tungsten Grey 4".
Walther PDP - Performance Duty Pistol, pištola namenjena za službeno uporabo ali za prikrito nošenje. Izboljšana je ergonomija ročaja, sprožilec je odličen (pod 2.5kg) s kratkim resetom, zadnji merek je nastavljiv v vse smeri. Vzvod za sprostitev zaklepa je obojestranski, gumb za izmet nabojnika pa se lahko prestavi. Na pištoli je MIL-STD-1913 picatinny šina za namestitev svetilke. Na pištolo se lahko namesti s primernim montažnim adapterjem optični merek, ki je se lahko uporablja v kombinaciji z nameščenimi mehanskimi merki.

Poligonalna cev je dolžine 4" (102 mm). V kompletu sta dva nabojnika kapacitete 15 nabojev, pripomoček za polnjenje nabojnikov in dva nastavka za spreminjanje širine ročaja.

Caliber: 9x19
Product code: 101188

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani