1.020€

WBP AK47 JACK WOOD PREMIUM, .223 REM

Zadetki: 707
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Puškovni- krogelni naboji: 223 Remington (5,6x45, 5,56x45 NATO)
Kaliber: .223 Rem
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Polavtomatska puška AK47 Jack Wood Premium v kalibru .223 Remington.
Puška ima trdo kromirano cev dolžine 415mm, kopito in sprednje obloge so lesene, ročaj je iz bakelita. Zadnji merek je nastavljiv po višini, sprednji merek pa bo smeri in po višini. Na ustju cevi je standardni levi navoj z nameščenim kompenzatorjem odsuna. Na levi strani je nameščena stranska šina za namestitev stranske montaže za optiko. Dodana je izboljšana ročica za manipulacijo varovalke in izboljšan gumb za izmet nabojnika, oba s povečanimi oprijemnimi površinami za hitrejše operacije.

Puške so v celoti izdelane na Poljskem na osnovi novih polavtomatskih ogrodjih. Uporabljene so nove cevi iz poljske tovarne orožja Radom. V kompletu je polimeren nabojnik kapacitete 10 nabojev.

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani