1.040€

WBP AK47 JACK TACTICAL, .223 REM

Zadetki: 1998
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Puškovni- krogelni naboji: 222 Remington (5,6x43)
Kaliber: .223 Rem
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Polavtomatska puška AK47 Jack Polymer Tactical v kalibru .223 Remington.
Puška ima trdo kromirano cev dolžine 415mm, kopito in ročaj sta polimerna, sprednje obloge so aluminijaste s picatinny šinami in s snemljivim ročajem. Zadnji merek je nastavljiv po višini, sprednji merek pa bo smeri in po višini. Na ustju cevi je standardni levi navoj z nameščenim kompenzatorjem odsuna. Na levi strani je nameščena stranska šina za namestitev stranske montaže za optiko. Dodana je izboljšana ročica za manipulacijo varovalke in izboljšan gumb za izmet nabojnika, oba s povečanimi oprijemnimi površinami za hitrejše operacije.

Puške so v celoti izdelane na Poljskem na osnovi novih polavtomatskih ogrodjih. Uporabljene so nove cevi iz poljske tovarne orožja Radom. V kompletu je polimeren nabojnik kapacitete 10 nabojev.

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani