Domov  » ☆ Orožje ☆  » Kratkocevno orožje  » Pištole  »Oglas #9753
780€

CANIK ARMS P9 ELITE COMBAT BLACK, 9MM LUGER

Zadetki: 2105
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Znamka: Canik Arms
Kaliber- pištola: 9 mm Luger (9x19)
Proženje: SA
Kapaciteta nabojnika: 18
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Polavtomatska pištola Canik TP9 Elite Combat v kalibru 9mm Luger.
Pištola ima cev dolžine 120mm (4.72") z navojem za namestitev kompenzatorja. Zadnji merek je nastavljiv po smeri, sprednji ima optično vlakno. Pištola ima možnost namestitev optičnih namerilnih naprav. Vzvod za sprostitev zaklepa je obojestranski, gumb za izmet nabojnika se lahko prestavi na drugo stran. Proženje je odlično. Na sprožilcu je varovalka, sprožilec je širok in ploščat. Pištola ima še razširjen dno ročaja za hitrejše vstavljanje nabojnikov in picatinny šino za namestitev svetilke.

V kompletu je en nabojnik kapacitete 18 nabojev, en nabojnik kapacitete 15 nabojev, 4 ploščice za namestitev optičnih naprav, nastavek za prilagajanje širine ročaja, tok za pas in pripomoček za polnjenje nabojnikov.

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani