2.000€

Tikka T3X TAC A1 .308 z daljnogledom 5-25 x 50

Zadetki: 2540
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Puškovni- krogelni naboji: 308 Winchester (7,62x51)
Kaliber: .308 Win
Država: Slovenija
Regija: Notranjska-kraška
Imam skoraj novo (manj kot 100 rnds) Tikka T3X TAC A1 z 20 cevmi v .308 z daljnogledom. Mislil sem, da bi poskusil streljati na dolge razdalje, vendar to ni zame. Moja izguba je vaša pridobitev. Ta paket vključuje: - 20-cev z ustno zavoro - 3 x 10-nabojne nabojnike - Magpul Bipod - daljnogled Viper PST Gen II 5-25 x 50 FFP z EBR-7C (MOA) - Burris quick - nosilec daljnogleda za sprostitev - trda torbica po meri Pelican s silicijevim dioksidom - 5 škatel streliva. Vse to se prodaja za več kot 3 tisoč dolarjev. Zahtevam 1950 $ za lot (kupec plača stroške prenosa FFL na vaši želeni lokaciji). Trenutno ne želim pošiljati. Sporočite mi, če imate kakršna koli vprašanja, in hvala za ogled.

waffen.ger600

Uporabnik od: Aug 27, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani