Spletni oglasnik kišta.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
35.00€

Elektromagnetni parkirni senzorji / montaža brez vrtanja

Zadetki: 547
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Država: Slovenija
Regija: Osrednje slovenska
Način ponudbe: Prodam
Prodajalčeva lokacija: Osrednje slovenska
Univerzalni elektromagnetni parkirni senzorji omogočajo lažje parkiranje vozila in so primerni za vsakršen tip vozila. Priloženi mini zvočnik oddaja zvočni signal in vas tako opomni, da ste se približali oviri.

Montaža senzorja v obliki samolepilnega traku je enostavna. Namestimo / prilepimo ga na notranjo stran odbijača ter povežemo s krmilnikom in vzvratno prestavo. Magnetni trak deluje kot antena, ki ustvarja eliptično elektromagnetno polje. Vsako približanje oviri krmilnik tako zazna kot motnjo in voznika nanjo opozori s piskanjem v različnih intervalih - odvisno od oddaljenosti od ovire.

Za namestitev ni potrebno vrtati lukenj v odbijač, prav tako so senzorji od zunaj nevidni. Elektromagnetni trak je upogljiv in zaščiten pred vdorom umazanije. Zaradi neprekinjenosti (netočkovnosti) zaznava ovire po celotni dolžini odbijača oziroma namestitvenega prostora brez mrtvih kotov.

GAPEX

Uporabnik od: Jan 27, 2013
Poglej si vse oglase uporabnika »

E-mail
 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Podobni oglasi

Slovenija, Osrednje slovenska
29.00€
Slovenija, Osrednje slovenska
9.00€
Slovenija, Osrednje slovenska
4.00€
Na vrh