Spletni oglasnik kišta.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
329.00€

MULTIMEDIJSKI AVTORADIO PIONEER AVH-A3100DAB

Zadetki: 509
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Država: Slovenija
Regija: Osrednje slovenska
Način ponudbe: Prodam
Prodajalčeva lokacija: Osrednje slovenska
Avtoradio Pioneer AVH-A3100DAB je nov model v Pioneer liniji multimedijskih radiev in se lahko pohvali z izjemno povezljivostjo, kvalitetnim Bluetooth sistemom, vrhunsko kakovostjo zvoka in slike, velikim zaslonom na dotik in še več.
Radio omogoča, da preko zaslona na dotik upravljate kompatibilne aplikacije naložene na vašem telefonu. V eni enoti združuje popolno zabavno doživetje od uživanja v filmih in glasbi do prostoročnega Bluetooth telefoniranja. Vklopi MIXTRAX in uživaj v DJ-evski izkušnji glasbe, ki jo lahko predvajaš iz svojega iPhone-a iPod-a ali USB naprave. MIXTRAX bo poskrbel za nemotene prehode med posameznimi skladbami, novi. Bluetooth vmesnik pa omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia, shrani lahko kar do 1000 vnosov iz telefonskega imenika, po katerem lahko enostavno brskate, saj kontakte razdeli po abecednem redu, sistem pa opozarja tudi na prejeta SMS sporočila. Preko vgrajenega BlueTooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona, hkrati pa pa ga uporabljate kot napravo za opravljanje klicev. Za popolno povezljivost Pioneer AVH-A3100DAB se na zadnji strani nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopiš svoj iPhone, iPod ali Android pametni telefon ter ga nadzoruješ preko komand na avtoradiu. Zadaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3, WMA in AAC formatov. Na enoto lahko priključiš tudi dodatne monitorje, da potnikom zadaj ne bo dolgčas.Vgrajeni MOSFET 4x50W ojačevalec v Pioneer AVH-A3100DAB poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko sam lahko s pomočjo 13-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajaš zvok. Avtoradio ima tudi 3xRCA predizhode za priklop dodatnih ojačevalcev ter vgrajene aktivne kretnice in časovne zakasnitve zvoka. Pioneer AVH-A3100DAB ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradiem, ne da bi morali spustiti volan. Če želiš GPS navigacijo avtoradio omogoča priklop dodatnega navigacijskega modula, ki enoto spremeni v popolno navigacijsko napravo.

Znamka: Pioneer
Model: AVH-A3100DAB
Predvajanje: MP3, DVD, USB, iPod/iPhone
Velikost radia: 2DIN
Predvajanji formati:
-iz CD/DVD: audio (MP3, WMA in AAC), video (DivX, Xvid in MPEG-1,2,4)
-iz USB: audio (MP3, WMA, AAC, WAV in FLAC), video (DivX, Xvid, H.264 in MPEG4), slike (JPEG)
Izhodna moč (W): 4 x 50 W MOSFET
Radio sprejemnik: AM, FM, DAB+
Število shranjenih postaj: 24
USB vhod: Da
Aux vhod: Da
Kompatibilno z iPod/iPhone: Da
Združljivo z Android pametnimi telefoni
Izhodi: 3 x RCA predizhod
DSP: aktivne kretnice, časovne zakasnitve, 13-stezni izenačevalnik zvoka
Tip zaslona: 6.2" (15.7cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik
Barva zaslona: Multi-colour RGB
Barva osvetlitve: Multi-colour RGB
Barva avtoradia: Črna
Možnost obvolanskih kontrol: Da, preko dodatnega vmesnika
Bluetooth: Da
Navigacija: Da, preko pametnega telefona in ustrezne aplikacije
Garancija: 1 leto

GAPEX

Uporabnik od: Jan 27, 2013
Poglej si vse oglase uporabnika »

E-mail
 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Podobni oglasi

Slovenija, Osrednje slovenska
Objavljeno v Avtoradio in oprema
Slovenija, Osrednje slovenska
Objavljeno v Avtoradio in oprema
10.00€
Slovenija, Osrednje slovenska
Objavljeno v Avtoradio in oprema
15.00€
Slovenija, Osrednje slovenska
Objavljeno v Avtoradio in oprema
18.00€
Slovenija, Osrednje slovenska
Objavljeno v Avtoradio in oprema
21.00€
Na vrh