Domov  » ☆ Orožje ☆  » Kratkocevno orožje  » Pištole  »Oglas #9746
1.849€

WALTHER Q5 MATCH SF, 9MM LUGER

Zadetki: 609
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Znamka: Walther
Kaliber- pištola: 9 mm Luger (9x19)
Proženje: SA
Kapaciteta nabojnika: 15
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Polavtomatska pištola Walther Q5 Match Steel Frame v kalibru 9x19.
Walther Q5 Match Steel Frame je nova generacija Q5 Match pištol z jeklenim ogrodjem. Spodaj na ogrodju, ki je enake dolžine kot zaklep poteka picatinny šina. Teža zaklepa spredaj je zelo zmanjšana zaradi izrezanih delov, kar omogoča hitrejše repetiranje, celotna teža pištole pa je 1.16kg in je odlično uravnotežena. Cev s poligonalnim žlebljenjem je dolžine 5", proženje je odlično in je tudi nastavljivo; lahko ga izvede strelec sam (s priloženim orodjem, čeprav se priporoča, da ga izvede strokovna oseba!).

V kompletu so tri izmenljive adapter ploščice za montažo optičnih naprav Trijicon, Leupold in Docter/Vortex/Meopta. Na nevtralni ploščici pa je montiran LPA merek, ki je nastavljiv v vse smeri. Sprednji LPA merek ima vstavljeno optično vlakno. V kompletu so tudi trije nabojniki kapacitete 15 nabojev, pripomoček za polnjenje nabojnikov in orodje za menjavo adapter ploščic.

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani