Domov  » ☆ Optika ☆  » Strelni daljnogledi  »Oglas #9723
395,90€

SIGHTMARK CORE TX 8.5-25X50 MR

Zadetki: 587
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Strelni daljnogled Sightmark Core TX 8.5-25x50 MR - Marksman Riflescope.
Daljnogled je primeren za streljanje na daljše razdalje, križ omogoča hitro prilagajanje glede na razdaljo in veter, brez spreminjanja nastrelnih nastavitev. Zunanje kupole so hitro dostopne z dodatnim zaklepanjem položaja nastavitve. Tuba je premera 30 mm, korak nastavitve križa je 1/8 MOA, maksimalna sprememba je 40 MOA po obeh smereh, križ je v drugi goriščni ravnini in ima možnost večstopenjske osvetlitve v rdeči ali zeleni barvi, paralaksa je nastavljiva, nastavitev dioptrije na okularju je možna do ±3. Je IP67 odporen na vodo, prah in udarce ter polnjen z dušikom. Maksimalen priporočen kaliber je .416 Rem. Leče z večkratnim premazom dajejo odlično svetlobno prepustnost in čisto sliko.

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani