Domov  » ☆ Orožje ☆  » Kratkocevno orožje  » Pištole  »Oglas #9704
1.290€

WALTHER Q5 MATCH, 9MM LUGER

Zadetki: 774
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Znamka: Walther
Kaliber- pištola: 9 mm Luger (9x19)
Proženje: SA
Kapaciteta nabojnika: 15
Leto: 2022
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Polavtomatska pištola Walther Q5 Match v kalibru 9x19.
Walther Q5 Match je zelo premišljena nadgradnja že tako odlične pištole Walther PPQ M2 5". Zaklepu so spremenili utore za boljši oprijem med napenjanjem. Teža zaklepa spredaj pa je zelo zmanjšana zaradi izrezanih delov, kar omogoča hitrejše repetiranje. Cev je dolžine 5", proženje je odlično.

V kompletu so tri izmenljive adapter ploščice za montažo optičnih naprav Trijicon, Leupold in Docter / Meopta. Na nevtralni ploščici pa je montiran LPA merek, ki je nastavljiv v vse smeri. Sprednji LPA merek ima vstavljeno optično vlakno. V kompletu so tudi trije nabojniki kapacitete 15 nabojev, dva dodatna nastavka za prilagajanje debeline ročaja, pripomoček za polnjenje nabojnikov in orodje za menjavo adapter ploščic.

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani