Spletni oglasnik kišta.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
450.00€

Stružnica za les

Zadetki: 9208
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Fizična oseba
Leto: 00
Prodajalčeva lokacija: Zasavska
Prodam stružnico za les. Stružna dolžina je 1800mm fi cca 400mm. Ima vrtljivo uležajeno konico, narejena doma in zelo stabilna oziroma trdno narejena tako, da prenese vse tresljaje in omogoča veliki rez noža ker ima motor 2 KM.V vretenu je tudi aksijalni ležaj, kar je zelo pomembno zaradi aksijalnega pritiska samega obdelovanca oziroma sile konjička ki pritiska. Z zamenjavo privijačenih zgornjih saneh se lahko stružna dolžina podaljša tudi preko 3m.! Je malo rabljena in vredna ogleda kdor išče zanesljivo stružnico naj me pokliče to kar se prodaja po bavhavzih in bavmaxih so igrače od tam je bila moja prva stružnica pa sem kmalu ugotovil da to ni nič in jo naredil sam zakaj jo sedaj prodajam ker mi stoji ne uporabljam jo več in jo je škoda da stoji. Lahko me pokličete na gsm: 031 715 433 Dejan Oglejte si še fotografije ki so priložene...

Dejkooo

Uporabnik od: Mar 04, 2014
Poglej si vse oglase uporabnika »

E-mail
 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Podobni oglasi

Na vrh